Kursdeltakere: hvordan legge ut rapport

Fra uv/ped/skrivepedagogikk
Hopp til: navigasjon, søk

Rapportdokumentet bør ha en tittel som viser hva slags mikrooppgave som ble brukt. Gjør slik:

  1. Bestem deg først for tittelen. Se gjerne på innholdsfortegnelsen for årets og tidligere års rapporter for å få ideer (klikk på valgene i venstremenyen), men NB: tittelen må være annerledes enn før.
  2. Skriv tittelen du ønsker å bruke i feltet Søk øverst til høyre. Hvis du får opp en side, betyr det at tittelen allerede er i bruk. Finn i så fall på en annen tittel (f.eks. "Samarbeidsskriving og definisjon for 1. semesterstudenter"), prøv igjen.
  3. Når din tittel ikke allerede er i bruk, får du meldingen "Ingen resultater passet til søket. Opprett siden 'Xxx' på denne wikien!" (For eksempel: Opprett siden "Samarbeidsskriving og definisjon for 1. semesterstudenter"). Dette er bra. Klikk på tittelen, så opprettes en (tom) side. NB denne setter ingen spor før den for første gang blir lagret.
  4. Dobbeltsjekk titlen. (Hvis noe ble litt feil, klikk Avbryt og begynn omigjen.)
  5. Skriv/kopier din rapport inn i boksen. Lagre.
  6. Legg til kategorien 2018 (se tips hvordan legge til kategori) og alle andre kategorier som er relevante. Dette er viktig for å senere kunne finne relevante rapporter. NB: Lag minst to kategorier: både for typen(e) skriveoppgave og for årstall. (I eksempelet trengs 3 kategorier: Samarbeidsskriving, Definisjon og 2018)
  7. Husk å lagre til slutt!

Hvis du senere vil endre titlen er det mulig men litt mer styr: På Mer-menyen, velg "Flytt".

Sider med generelle ressurser inneholder presentasjoner fra kurset. Har du materiale som kan være relevant for andre deltakere er det svært velkomment. Lurer du på hva slags skriveoppgaver kategoriene viser til, kontakt kursholder Eevi. Lurer du på noe med wiki generelt, kontakt USIT ved Houston eller for skrivekurset høsten 2018: Tore på Link-D.